onze missie

We deliver
food happiness

Welkom bij Spuntini, de groothandel die een uitgebreid assortiment biedt aan horeca, catering en fast-service zaken. Met acht vestigingen, verspreid over heel België, staan we dicht bij jou. Deze regionale aanwezigheid stelt ons in staat om flexibel te opereren, waardoor we een ongeëvenaarde service kunnen aanbieden.

Met onze slagzin “We deliver food happiness” willen we de horecabeleving van elke horecazaak naar een hoger niveau tillen. Dit is ons engagement naar jou toe. Wij willen jouw partner zijn en samen met jou op zoek gaan naar dé succesformule voor jouw zaak. ‘We deliver food happiness’ realiseren we door het assortiment af te stemmen op jouw noden en wensen. Daarnaast gaan we op zoek naar hoe wij je kunnen ondersteunen op vlak van service, inspiratie en begeleiding.

Kies vandaag voor Spuntini

Ons uitgebreide assortiment

Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk: bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder 1 dak.

Altijd in jouw buurt

Dankzij de geografische spreiding van onze vestigingen kunnen wij je vlot bevoorraden.

Ondersteuning bij starters

Spuntini heeft een hart voor ondernemers. Wil je een horecazaak opstarten? Wij staan je graag bij met raad en daad!

Word klant in 3 eenvoudige stappen:

1. Neem contact op

Laat jouw gegevens achter via ons contactformulier. Nadien nemen wij dezelfde werkdag nog contact met jou op.

2. Plan jouw bezoek

We bouwen graag een persoonlijke vertrouwensband op met onze klanten. Breng een bezoek aan onze demokeuken, waar onze vertegenwoordigers jou en jouw zaak leren kennen. Ontdek de producten, concepten en services van Spuntini.

3. Ontvang jouw voorstel

Na het bezoek en de kennismaking bieden wij jou graag een correct en duidelijk prijs- en samenwerkingsvoorstel op maat van jouw noden en wensen aan.